Ultramodern Siren7 vadriasztó, vadkár megelőzéshez.

Szponzorált tartalom

siren7

siren7

Emlékszem annak idején, még amikor gimnáziumba jártam, az egyik tanárom vadat gázolt. Bár a szabályoknak megfelelően haladt az úton, éjszaka volt és elé ugrott egy szarvas. Vannak bizonyos időszakok, évszakok, napszakok, amikor erre ugyan lehet számítani, de az autóúton az ember mégsem 20 km/órás sebességgel közlekedik normál esetben. Lehet, hogy még akkor sem kerülte volna el a balszerencse a sofőrt. Természetesen az autó tropára ment, legalábbis nem érte volna meg a javítása és még büntetést is kellett fizetnie.

Olykor nem tudunk mit tenni, mint megbarátkozunk a gondolattal, hogy megtörténhet, ha pedig már megtörtént, akkor elfogadjuk. Magyarországon a vadgázolást úgy tekintik, mintha két gépjármű ütközne, azonban ez esetben a vadnak van biztosítása… Ritka, hogy sikerül a pereskedések közepette nyerni a sofőrnek, ezért is fontos, hogy legyünk tisztában a lehetőségeinkkel.

Sajnos már egy kisebb vad gázolásánál is óriási kár keletkezhet a járműben, ezért az egyetlen megoldás a megelőzés. Erre remek módszerek, eszközök vannak. Köztük a rendkívül hatékony Siren7 vadriasztó, ami segítséget nyújt abban, hogy elkerülhessük a károkat, amibe a személyi sérülés is benne lehet.

A százezrekre rúgó autós kárt még az ember csak-csak kifizeti, viszont egyetlen ember élet sem pótolható! Ha tehát olyan módszert keresünk, amivel elkerülhető a vadkár, akkor a Siren7 lesz az, amiben megtalálhatjuk a számításainkat! Érzékenységének köszönhetően kellő távolságban riasztja el a különböző vadakat és a háziállatokat is.

Nem ritka ugyanis, hogy lakott területen fordulnak elő ezek az vadon élő állatok, ugyanakkor a kutyák és macskák ezeken a helyszíneken biztosan előfordulnak. A Siren7 a rókát, a nyulat, az őzet, az aranysakált, vaddisznót és őzet is elriasztja, így nem kell attól tartanunk, hogy elgázolunk egyet ezek közül. A Detektorbolt.hu kínálatában szereplő vadriasztó berendezések instalálása egyszerű, többsége nem igényel semmilyen szaktudást, jelentős szerelést, hanem egyszerűen felhelyezhetőek az autóra.