Segítség az alkoholizmus leküzdéséhez: https://felepulok.hu.

Szponzorált tartalom

https://felepulok.hu

https://felepulok.hu

Az alkohol egy alattomos jószág, sok esetben észrevétlenül keríti hatalmába az embert. Ma még csak egy pohár bor az esti sorozathoz, legközelebb már kettő-három, aztán egy délután alatt lecsúszik egy egész üveg, és végül el sem tudod képzelni a napodat a megfelelő mennyiség nélkül, különben rosszul leszel. Ez bizony függőbetegség, ami megelőzhető, ám hibáztatni miatta senkit sem szabad. A társadalom nagyon szereti lenézni a függőséggel küzdőket, ám segítséget kevés helyen nyújtanak. Az egyik a néhányból a https://felepulok.hu oldala, és az azt üzemeltető magánvállalkozás, alkoholelvonó klinika. Itt bárki számára értékes információk találhatóak akár magáról az alkoholizmusról, akár a Felépülök által alkalmazott Minnesota-programról, amit az Egyesült Államokban már több mint 60 éve használnak sikeresen. Itt nem a beteg gyötrése és erőszakkal leszoktatása a cél, hanem a nyugodt környezet, a támogatás és a terápia.

Mert bizony erőszakos módszerekkel semmit sem lehet elérni, pláne egy olyan betegség esetén, amit maga a beteg sem szívesen ismer be. Hiszen így van, a legtöbben azt is letagadják, hogy rendszeresen nyúlnak a pohár után, nemhogy azt, hogy nem tudnának nélküle élni. „Én erős vagyok, azért iszom, mert szeretem, bármikor le tudnám tenni.” Az ilyen önhazugságok vezetnek egy csomószor az egyre súlyosabb állapothoz, ám az idejében megadott segítség és támogatás mindennél fontosabb, ha valaki változni, változtatni szeretne.

A https://felepulok.hu minden kedves érdeklődőt vár, aki többet szeretne megtudni az alkoholizmusról, és annak szakszerű, eredményes kezeléséről. Keressen valaki információt akár a saját maga számára, akár valaki hozzá közel állónak, biztos lehet benne, hogy itt találni fog sok értékeset. És ha sikerül a dolgot odáig elvinni, hogy a szóban forgó alkoholbeteg hajlandó legyen részt venni egy állapotfelmérő kezelésen, amit a https://felepulok.hu szakképzett munkatársa végez, az szinte már fél siker! Elvégre minden utazás egyetlen lépéssel kezdődik, és ebben az esetben a felépülés első lépése a beismerés, felismerés. Ez néha nem jön könnyen, ám megfelelő támogatással és szakképzett felügyelettel megindítható a felépülés folyamata.