Így szereztünk sürgősen tintapatront.

Szponzorált tartalom

nyomtatoalkatreszhu

nyomtatoalkatreszhu

Mi nagyon szeretjük a digitalizációt. Mióta nincs szükség annyi papír nyomtatására, iktatására, rendezgetésére sokkal több időnk felszabadul, hiszen ezek a folyamatok a számítógépen keresztül sokkal gyorsabban megvalósíthatók, amiért igazán hálásak szoktunk lenni, azonban azért még így is akadnak olyan teendők, amikhez szükség van arra, hogy elővegyük a nyomtatót, és használatba vegyük. Legutóbb egy ilyen alkalommal a fejünkhöz kaptunk, ugyanis kifogyott a tintaparton, így nem tudtunk azonnal nyomtatni pedig nagy szükségünk lett volna rá. Természetesen egy kicsit elfogott minket a pánik. A digitalizációnak köszönhetően ritkábban használtuk a nyomtatót, így hosszú ideig kiszolgált minket a legutóbb vásárolt patron, így már azt sem tudtuk, hogy honnan kellene beszerezni a szükséges patront a nyomtatóhoz. Szerencsére Janinak mindig van egy jó ötlete, és ő mondta, hogy a fia legutóbb a nyomtatoalkatreszhu weboldalról vásárolt. Ráadásul otthon nagyon megörültek annak, hogy több tintapatront vásárolva milyen kedvezményes árhoz sikerült jutniuk.

Azonnal meg is néztük a weboldalukat ott helyben, ami a nyomtatoalkatreszhu címen érhető el, ahol én is láthattam azt a kedvezményes ajánlatot, amiről Jani is mesélt nekünk. Ez a kedvezmény csak hab volt a tortán. A legpozitívabb számomra az volt, hogy a következő munkanapra meg tudott érkezni hozzánk a megrendelés, ugyanis készleten volt nekik az a tintapatron, amire nekünk szükségünk volt. Így azzal, hogy az oldal felépítése lehetővé tette azt, hogy körülbelül egy perc alatt megtaláljam azt a tintapatront, ami kompatibilis a nyomtatómhoz, ráadásul kedvezményes áron tudtam vásárolni, és még ingyenes kiszállítást is biztosítottak, és mindezt igazán gyors kiszállítással tették, már most megmondhatom, hogy törzsvásárlóvá tettek. Hát ennél boldogabb szerintem nem is lehettem volna. Így már a következő napra megoldódott a problémánk, amiért nagyon hálás vagyok nekik.

Nem is volt még olyan élményem, hogy egy webáruházban ilyen gyorsan megtaláltam volna azt a terméket, amit meg szerettem volna vásárolni, és ennyire gyorsan végig tudtam volna vinni az egész folyamatot. Ráadásul ugye olyan termékről van szó, aminek én nem vagyok nagy szakértője, és még így is könnyedén sikerült megtalálni azt a típust, ami biztosan illeszkedik a nyomtatóhoz. Ez annak köszönhető, hogy az oldalon egy remekül felépített folyamatba futottam bele, ahol a nyomtató kiválasztása után egyszerűen csak egy a nyomtatón talált sorozatszámot kellett beírni egy keresőbe, ami egy pillanat alatt ki is adta azokat a tintapatronokat, amik közül érdemes választanom. Egy tintapatron vásárlása lehet, hogy másoknak elég egyértelműnek tűnik, de egy olyannak, mint én, aki nem egy műszaki zseni nagyon nagy segítség volt, hogy meg tudtam találni a tintapatront ilyen gyorsan. Nem utolsósorban pedig teljesen biztos lehettem abban már a folyamat ezen fázisában is, hogy olyan patront nézek, ami az én nyomtatomhoz kompatibilis.

Nekik köszönhetően a pánik és aggodalom gyorsan eltűnt a napunkból, és fókuszálhattunk azokra a feladatokra, amiket aktuálisan meg tudtunk oldani, míg megérkezik a tintapatron. Amikor megérkezett, azonnal kicseréltük a nyomtatóban lévő az új patronra, és nagy örömömre valóban tökéletesen passzolt bele. A nyomtatást is azonnal el tudtuk kezdeni, és minden flottul működött, minőségi tintapatron érkezett hozzánk.

Bár a kiszállítás valóban gyors, nem ajánlom senkinek, hogy hozzánk hasonlóan az utolsó pillanatokra tartogassa a tintapatron beszerzését, így én mindenkinek azt tanácsolom, hogy előre gondolkodjon, és akár már most is megnézheti a lehetőségeket. Így még élni is tud a kedvezményes ajánlattal. Ilyen kombinációt nem sok helyen lehet találni, ahol a kedvezményes árak mellett még ingyenes kiszállítást is biztosítanak.