Az alumínium redőnyléc kiváló hőszigetelő!

Szponzorált tartalom

alumínium redőnyléc

alumínium redőnyléc

Haladunk a korral és bár a műanyag redőnyöknek még mindig bőven akad helye a piacon a sokféle előnyös tulajdonsága miatt, mi most egy másik alternatívát szeretnénk bemutatni, ami nem más, mint az alumínium redőnyléc!

Igazán különleges típusról van szó, hiszen még többet tud hozzáadni a jobb hőszigeteléshez és hangszigeteléshez, ugyanakkor megjelenése is nagyon esztétikus, nem beszélve legfőbb funkciójáról, az árnyékolásról. Az alumínium redőnyléc ár szempontjából kedvező, hiszen ha belegondolunk, hogy mennyi előnyhöz juthatunk általa, akkor kicsit utánaszámolva konstatálhatjuk, hogy bizony, ez megéri!

Hosszú élettartam jellemzi, mégis megfizethető azoknak is, akik valami modernebb, az otthonuk stílusához jobban passzoló megoldást keresnek a redőnyök terén. A lécek mellett a tok is alumíniumból készül. A léceknek az a különlegessége, hogy gyakorlatilag üregesek, ennélfogva valamilyen kitöltő anyagra számíthatunk a belsejében, de mi lenne az? Nem más, mint a poliuretán hab, amely sokat tud javítani az épület hőszigetelésén és nem utolsó sorban kényelmi funkciót is betölt ezzel, hiszen a hangszigeteltség is növekszik általa. Milyen redőny típusok léteznek alumíniumból? Pontosan ugyanazok, mint a műanyagnál, hiszen mind a külső és belső tokos megoldás adott vele, illetve vakolható tokos és szúnyoghálóval kombinált egyaránt lehet!

Ezeket a tulajdonságokat figyelembe véve elmondható, hogy tökéletesen hozzá tudjuk igazítani az ingatlan adottságaihoz, hiszen egy épülő háznál az alumínium redőnylécekkel és a tok vakolhatóságával már előre számolhatunk, ezzel együtt utólag is van lehetőség a redőny szerelésre, ha ezt az anyagot választjuk.

A RAL színskála bármelyik színében tündökölhet az alumínium redőnyléc, ami azért is előnyös, mert nem feltétlenül kell ragaszkodnunk a hagyományos, megszokott színekhez és árnyalatokhoz, hanem teljes mértékben hozzá lehet igazítani a nyílászárók színéhez! Az alumínium redőnyléc további előnyeiről a Redőnyben Otthon honlapján találhat bővebb információt!