Te hol szeretsz megszállni?

Szponzorált tartalom

céges autó lízing

céges autó lízing

Amikor elmegyünk kirándulni vagy elutazni egy másik országba, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy hol van a szállásunk, és az milyen minőségű. Ugyanis, ha nem alszunk jól, akkor az az egész nyaralásunkat el tudja rontani. Éppen ezért, amikor külföldön sikerül egy jó szállodát nagyszerű áron lefoglalni, akkor már szinte előre tudom, hogy az egy remek nyaralás lesz.

A munkám mellett néha nem egyszerű kikapcsolódni, mert egy céget vezetni nem mindig egyszerű feladat. Legutóbb, amikor céges autó lízing után keresgéltem, akkor el se akartam hinni, hogy az interneten erről mennyi információ van. Vannak esetek, amikor jó a sok információ, viszont céges autó lízing esetén nekem csak a legfontosabb dolgok kellettek volna. Így viszont ki kellett válogatnom azokat az információkat, amik hasznosak lehetnek számomra, és amiknek köszönhetően tudok haladni a lízinggel kapcsolatban.

Szerencsére sikerült rátalálnom a Flottakezelés weboldalára, ahol nagyon sok hasznos és fontos információ volt megtalálható egy helyen. Egy ilyen honlapra volt szükségem, ahol csak a fontos információk vannak, és csak azok, amik az ügyfél részére lényegesek lehetnek. Hiszen nem kell a felesleges rizsa, a körítés, elég a lényeg. Miután minden fontos információt megtudtam a honlapjukról, úgy döntöttem, hogy felveszem velük a kapcsolatot.

Ez a honlapjuk alján található árajánlatkérő űrlap segítségével könnyen meg tudott valósulni. Az ilyen űrlapokat nagyon szeretem, mert a nap bármely órájában kitölthetem, és nem kell arra várnom, hogy reggel 8:00 legyen, vagy hogy figyeljek arra, hogy délután 4 vagy 5-ig ne küldjem az űrlapot vagy felhívjam őket. Az online bejelentkezésnek ez az egyik nagy előnye, és előszeretettel szoktam ezeket használni is. Pont ebből is látszik, hogy logikusan gondolkoznak és a praktikusságra törekednek. Ha ez nem lenne elég bizonyíték rá, akkor csak meg kell nézni a honlapjukat, ami nagyon igényesen lett összerakva és szerintem minden olyan információ megtalálható rajta, amire a leendő ügyfél kíváncsi lehet.

Amennyiben még több információra is tanácsra lenne szükséged, akkor egy 5 részes levélsorozatot is kitaláltak, amikben olyan dolgokat tudhatsz meg, mint például hogyan tudsz az autógumin spórolni, mikor éri meg benzines, dízel és hibrid autót vásárolni. Viszont azt is megtudhatod, hogy milyen módszerrel számolható ki, hogy meddig érdemes egy céget egy cégesautót a vállalatnál tartani. De azt is megtudhatod, hogyan tudsz rejtett költségek és problémák nélkül autót vásárolni. Amellett, hogy ezeknek az értékes tudásnak a birtokában leszel még a segítségüket is kérheted.

Nekik köszönhetően a biztosítónál, az autó szervizekben, illetve az autó kereskedésekben olyan előnyökre tehetsz szert, amit nélkülük nem kapná meg. Ugyanis ezeken a helyeken azok kapnak jobb bánásmódot, akiktől több mint 100 céges autóval rendelkeznek. A kisebb vállalkozásokat alapesetben nem érinti ez a jobb bánásmód, azonban a Flottakezelés csapatának köszönhetően ez meg tud változni. Ha azt szeretnéd, hogy a cégesautóid a legjobb kezekbe kerüljenek és ezeknek az autóknak a költségét lecsökkentsd, akkor válaszd a Flottakezelést.

Több cégnek is segítettek már a költségek csökkentésén, és olyan konstrukciókat sikerült kötniük a kereskedőkkel, a szervizekkel, illetve a biztosítókkal, ami a vállalkozás számára egyedül nehézkes lett volna. Ebből is látszik, hogy a Flottakezelés dolgozói pontosan tudják hogyan kell ezt csinálni és hogyan tudják a vállalat érdekeit érvényesíteni.

Ha nem szeretnél ezzel a feladattal egyedül megbirkózni és profi kezekbe adnád a cégesautók ügyeit, akkor keresd fel a Flottakezelés csapatát és együtt nagyszerű dolgokat érhettek el. Az árajánlat kérő űrlap segítségével pár kattintással máris belevághatsz a cégesautók költségeinek csökkentésébe. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Vágj bele még ma!