Tacx termékek az Outdoor Paradiseban!

Szponzorált tartalom

Tacx

Tacx

Ha komolyan veszed a kerékpározást, akkor bizonyára már hallottál a beltéri edzőtermékeiről, kerékpáros edzőcipőiről és kiegészítőiről hírhedt Tacx márkáról. A holland gyártó cég pontosan tudja mi is az, amire a kerékpárosoknak szüksége van, ennek megfelelően teljes mértékben a felhasználói igényekre tervezve dobja piacra termékeit.

A Tacx vezető márka, ha beltéri kerékpározásról van szó, termékei magas színvonalat képviselnek, versenyzők sora használja őket. Célja, hogy ha odakint nem teszik lehetővé a körülmények az edzést, akkor is professzionális megoldásokat érhessenek el a beltéri edzéshez. Természetesen azok számára is elérhetőek a kerékpáros edzőtermékek, akik nem verseny, hanem sokkal inkább hobbi szinten, a saját örömükre tekernek. Nekik az Outdoor Paradise kínálatában állnak rendelkezésre a különböző kerékpár trénerek.

Zárt térben is tökéletesen eleget lehet tenni az edzéstervnek, köszönhetően ezeknek a fantasztikus gépeknek. Emelkedők, sprintek szimulálása is lehetséges a Tacx termékei által, amelyek segítségével okos funkciókkal tökéletesíthetjük az edzéseket.

Innovatív, profi megoldásokkal teszi teljesebbé az élményt, mintha csak a terepen edzenénk, legyen az egy meredek domb, egy egyenes útszakasz. A kerékpáros szoftverek mind az edzés élményt, annak minőségét, színvonalát növelik annak érdekében, hogy még a rossz idő se szabjon határt az edzéseknek!