Az esküvő egy hotelben is szép tud lenni

Szponzorált tartalom

esküvői vendégkönyv alternatívák

esküvői vendégkönyv alternatívák

Eddigi életem során több esküvőn is részt vettem már, és mindegyik más-más helyszínen volt. Voltam már szép nyári esküvőn egy réten, templomi esküvőn, vízparti esküvőn és hotelben is voltam már. Mindegyik esküvőnek más a hangulata, viszont mindegyik nagyon szép tud lenni. Éppen ezért nagyon szeretek esküvőkre járni. Hiszen nem csak együtt örülhetek az ifjú párral, de még inspirációt is gyűjthettek a saját esküvőhöz. Az ilyen rendezvények hangulata általában egyébként is mindig felkelti a vágyat a résztvevőkben a vágyat a házasodásra, ezért nem csoda, ha én is eljátszok a gondolattal egy ilyen nagyszerű nap után. Látni a szerelmesek boldogságát, a valódi tiszta szándékot, hogy együtt szeretnék leélni a hátralévő életüket az egy nagyszerű dolog. Tudom, sajnos nem mindegyik házasság tart örökké, és nem mindenkinek sikerül elsőre jól választania vagy helyrehozni a kapcsolatot. Hiszen minden emberi kapcsolatot ápolni kell, kompromisszumot kötni és a legfontosabb, hogy a kommunikáció működjön két ember között.

Ha esküvő előtt állsz és úgy gondolod, hogy egyedül nem tudnád vagy nem szeretnéd megszervezni magadnak, akkor ne félj segítséget kérni profi szakemberektől. Azonban, ha mégis úgy döntesz, hogy te is részt veszel a szervezésben és esküvői vendégkönyv alternatívák között keresgélsz, de még nem találtad meg a legjobb alternatívát, akkor van egy jó hírem a számodra. A Selfiegépnek köszönhetően az esküvői vendégkönyv alternatívák közül az egyik legjobbnak mondható a szelfigép.

Mitől lehet ennyire hasznos és jó választás a szelfigép?

Először is azért, mert mindenki szeretné megörökíteni a szép emlékeket, hogy később majd évek múltán is visszanézhesse őket. Erre nem is lehetne jobb megoldás egy szelfi gép, aminek segítségével egy kattintással minden pillanat meg örökíthető. Persze egy esküvőre egy profi fotóst is érdemes lehet felkérni, de ha valami pluszt szeretnénk adni a vendégeknek, akkor érdemes lehet elgondolkozni egy ilyen gépen is.

A Selfiegép Szolgáltatásának köszönhetően az elkészült képeket azonnal ki lehet nyomtatni, így nem kell várni heteket vagy hónapokat az utómunkára, hiszen itt csak beállsz a gép elé, megnyomsz egy gombot és máris elkészült a kép, amit egy a kezedben is tarthatsz. Különféle kiegészítő kellékeket is használhatsz a képek elkészüléséhez, amik még jobban színesítik őket és még szórakoztatóbbá tehetik nem csak a rendezvényt, de a kép elkészülését is. A kellékek, illetve a gépek minősége is folyamatosan fejlődik ennél a cégnél, ezért ha a legjobbat szeretnéd választani és olyan embereket szeretnél megbízni a szelfigép bérlésével, akik megbízhatóak, az egész rendezvény ideje alatt a segítségedre vannak és a legjobbat próbálják nyújtani minden helyzetben, akkor válaszd a Selfiegépet.

Nekik köszönhetően nem kell attól aggódnod, avagy az esküvő alatt valami hiba adódik a géppel, a nagy nehézkes lesz a használata, vagy esetleg le tudnátok fotót nyomtatni stb. Minden rendezvényen jelen van a Selfiegép csapatából egy kolléga, aki azért felel, hogy minden simán menjen. Már a vendégek érkezése előtt egy órával felállítja a szelfi képeket, hogy az esküvő megkezdésekor már minden készen álljon. Így azért érkező vendégek már az első pillanatban megörökítik a boldog perceket és egészen az esküvő kezdetétől a végéig annyi kép készíthető, amennyire igény van. A gépekkel korlátlan mennyiségű fénykép készíthető és nyomtatható. Azonban, ha mozgó képet szeretnétek rögzíteni vagy egy képet többször kinyomtatni vagy több méretben nyomtatni, akkor a helyszínen lévő kolléga segítségét bátran kérhetitek.

A Selfiegép lehetőséget biztosít arra is, hogy személyre szabottak legyenek az elkészült képek. Ezt úgy lehet megtenni, hogy előre ki lehet választani a fotópapíron szereplő logót, nevet, dátumot, keretet vagy az esemény megnevezését. Ha nem szeretnél sima egyszerű hátteret, akkor lehetőség van színes, illetve egyedi hátteret választani. Ezeknek a lehetőségeknek köszönhetően minden egyes kép olyan lesz, amire ha ránéznek, akkor pontosan tudni fogják, hogy ez a kép a te esküvődön készült.

Attól függően, hogy milyen hosszú az adott rendezvény több időintervallumra is lehet bérelni a gépeket. Választhatsz 4-6-8 óra közül, illetve a rendezvényen, ha még szükség van a gépre, de már lejárt a bérlési idő, akkor van lehetőség az idő meghosszabbítására. Ez persze mindig a helyszínen szokott kiderülni. Általában az emberek előszeretettel használják a szelfi gépeket, ezért esetben szükség szokott lenni a hosszabbításra. Ezért is jó, hogy a helyszínen mindig jelen van egy kolléga, hiszen így csak szólni kell neki erről az igényünkről, és el is van intézve a dolog.

Amennyiben Budapesten belül igényled a bérlést, akkor a kiszállítási díj ingyenes. Viszont akkor sem kell elkeseredni és lemondani a szelfi gépről, ha vidékre szeretnéd kérni, hiszen ide is alacsony kiszállítási díjjal dolgoznak. A Selfiegép csapatának az a célja, hogy minél több ember Megtapasztalhassa a szelfi képek nagyszerűségét, és mindenki elkészíthesse velük azokat az emlékeket és pillanatokat, amikre majd szívesen emlékszik vissza.

Az elkészült képeket nem csak kinyomtatva kapod meg, de digitális formában is átadják a részedre a rendezvény végeztével. Ennek köszönhetően a szelfi képek által készített képek nem csak azonnal megoszthatók, de sokkal hosszabb távon meg tudod őket őrizni a digitális hozzáférésnek köszönhetően. Ha eddig szimpatikus volt, amit a Selfiegép csapatáról megtudtál és kedvet kaptál ahhoz, hogy megtapasztald a szelfi gépek által adott csodás élményt, akkor látogass el a honlapjukra, ahol nagyon sok információt megtalálsz.

A honlapon egyébként több referencia munka is megtalálható. Több neves és ismert cég nevét is megtalálhatjuk a honlapjukon, akik szintén a Selfiegép szolgáltatását vették igénybe a rendezvényeik alkalmával. Ilyen cég például az IKEA, Continental, GLS, Cofidis. Már több, mint háromszáz esküvőn, privát partin és céges rendezvényen vettek részt. Ennek köszönhetően olyan tapasztalattal rendelkeznek, amelynek köszönhetően a váratlan helyzeteket is gyorsan meg tudják oldani. Hiszen már sok mindennel találkoztak a pályafutásuk alatt, ezért nem csak tapasztalatuk van, de a hozzáállásuknak köszönhetően A munkájukban biztosan nem fogsz csalódni.

Amennyiben biztosra szeretnél menni és még mindig nem találtad meg a tökéletes esküvői vendégkönyv alternatívát, akkor a szelfi gépet mindenképp érdemes lehet fontolóra venni. Az interneten több ezzel foglalkozó vállalkozás is megtalálható, ezért bőven van miből válogatni. Viszont, ha a legjobbat keresed, akkor azt szerintem a Selfiegép csapata lesz számodra is.

Legyen a te esküvőd is olyan felejthetetlen, amire majd mindenki boldogan gondol vissza, és amiről olyan képek készülnek, amit nem csak örömmel néznek az emberek, de az aznapi boldogságot is önfeledt hangulatot is visszatükrözi. Ha te is erre vágysz, na akkor keresd fel a Selfiegép csapatát, akik azonnal a rendelkezésedre állnak.