Igen speciálisak a Berlinger Haus edények

Szponzorált tartalom

Berlinger Haus edények

Szeretünk főzni és igyekszünk mindig kipróbálni valami újdonságot? Akkor már csak annyi dolgunk maradt, hogy beszerezzünk minden olyan terméket, amivel a saját dolgunkat könnyíthetjük meg. A Berlinger Haus edények pontosan ezek közé tartoznak. A speciálisan kialakított eszközök nem hiányozhatnak egyetlen modern konyhából sem.

Több rétegből épülnek fel. Atalában van bennük 1 rozsdamentes acél, valamint alumínium és ezeket követi 3 márvány bevonat. A Berlinger Haus edények el vannak látva hőérzékelő felülettel, aminek hála kiszámítható pontosan, hogy mikor érdemes elkezdeni a különféle húsoknak a sütését. Választható fanyeles kivitel, ami sajátos hangulatot csempész a konyhába.

A Berlinger Haus edények könnyen tisztíthatóak, a speciális tapadásmentes felületüknek hála. Egyszerűen csodálatos kiegészítők, amelyekkel öröm lesz az ételkészítés. Már csak az a kérdés maradt hátra, hogy pontosan merre vásárolhatóak meg? A Berlinger Haus edények elérhetőek már online is. Csak pár kattintás az edenyshop.hu oldalra és válogathatunk a bőséges kínálatból.