Alakuljon szakértő módon az egészséges étrend!

Szponzorált tartalom

Egészséges étrend

Szigorú diétát szükséges betartani akkor, ha fogyókúrázni kezdünk, de arra mindenképpen vigyáznunk kell, nehogy az egészségünk lássa kárát a nagy igyekezetnek! Feltétlenül meg kell valósítani az egészséges étrend folyamatát, mert csak így nem lesznek kellemetlen mellékhatásai a fogyókúrának. Kialakítható az egészséges étrend szakszerű orvosi segítség igénybevételével is, ehhez csak be kell lépni az alakorvoslas.hu weboldalra.

Az Alakorvoslás programot dr. Farkas Kitti dolgozta ki azzal a nemes céllal, hogy segítséget nyújtson a fogyni vágyó személyeknek. Ennek több fajtája is létezik, a weboldalon mindegyik megismerhető. Az elfoglalt személyeknek vagy azoknak, akik nem bírják a túlzott kötöttségeket, nincs nagy súlyfeleslegük, de mégis fogyni akarnak, ajánlott a New Life program.

Ez nem igényel szigorú diétát, nem kell minden étkezés előtt a kalóriákat számolgatni. Tanácsos tinédzsereknek, akik a hormonális változások miatt hirtelen túlsúlyt szereztek, valamint változókorúaknak, akik az anyagcsere lelassulása miatt odafigyelés nélkül súlytöbbletet szednek fel. Az egészséges étrend nélkülözhetetlen ezekben az esetekben is, tehát ennek a programnak a diétáját érdemes betartani.

Súlycsökkenés már ettől is várható, de ha ez mégsem elég, tovább lehet lépni a Speed vagy az Easy programra. A szakember mindenben segít, úgyhogy bármelyik programra legyen is szüksége, az egészséges étrend orvosi hozzájárulással lesz kialakítva. Ne kínlódjon a súlytöbblet leadásával egyedül, forduljon inkább a doktornőhöz!