Vitorlázás a Balatonon szuper túraútvonalak mentén!

Szponzorált tartalom

vitorlázás Balaton

vitorlázás Balaton

A Balatonon való hajózásnak sokan hódolnak, hol saját hajóval, hol bérelt hajóval. Szerencsére azoknak is van lehetősége hajókázni, akinek nincs saját hajójuk vagy nem rendelkeznek hajós jogosítvánnyal. Ha csoportban terveztek néhány órás hajós programot a családdal vagy baráti társasággal, akkor a vitorlázás Balaton túraútvonalak kapcsán a legjobb lehetőségek közül válogathattok!

3-12 órás vitorlás túrák állnak rendelkezésre, melyekhez 6-11 személyes hajókat biztosítanak a résztvevők számától függően. A Füredyacht Charter és Oktatóközpont számos túraútvonalat sorakoztat fel a kínálatában. Ezek között megtalálható egy Tihany félsziget kerülő túra, észak-dél és kelet-nyugat vitorlástúra vagy éppen a badacsonyi bortúra, amit inkább a felnőtt társaság figyelmébe ajánlunk.

A vitorlázás a Balatonon családdal is remek ötlet, hiszen együtt élvezhetitek a tó nyújtotta lehetőségeket és élményeket. A Balaton északi és déli partján egyaránt számos helyszín van, amelyeket fel lehet fedezni egy kellemes vitorlás túra alkalmával, gyermekekkel is.

Vannak különleges alkalmak, amelyek méltó helyszínt igényelnek. Ilyen lehet egy lánykérés például, amihez a naplemente vitorlástúra igazán jó választás! A koraesti indulás tökéletes időzítést biztosít ahhoz, hogy a legszebb fényekben csodálhassátok meg a napelementét, illetve fürdödhessetek a tóban, a Balaton közepén, ahol megtörtéhet a lánykérés is.

A vitorlázás Balaton szempontjából nem csak szimpla vitorlázást foglal magába, hanem számos klassz programon vehetünk részt. Megtalálhatunk éjszakai vitorlázási programot is a kínálatban, ami azért különleges, mert este kilences indulással a naplemente, majd a reggeli órákban a visszatérés előtt a napfelkelte csodálható meg a vízen.

Aki nem találta meg a számításait a meghatározott programokkal, annak ajánljuk figyelmébe a szabad vitorlázás lehetőségét, mely során a kapitány arra viszi a hajót, amerre az utasok azt megkívánják. Ez egy 3 órás időtartamú vitorlázás, melynek indulási időpontját is megszabhatjuk, rugalmasan az igényeink szerint.