Nem is gondoltuk volna, hogy egy hotelben erre bukkanunk

Szponzorált tartalom

oszloptartó

oszloptartó

Az utazásaink során nagyon sok érdekességre és újdonságra bukkantunk már. Nagyon szeretünk barátkozni az emberekkel, ezért mindenkivel szóba elegyedünk, akivel csak tudunk és aki nyitott rá. Ezáltal már olyan szuper kapcsolatokra tettünk szert, amit nem is gondoltunk volna. A legutóbbi utazásunk alkalmával is egy olyan remek hotelben szálltunk meg, ahol a személyzet nagyon kedves volt. Rendszeresen beszélgettünk velük az ott tartózkodásunk ideje alatt, ezért olyan remek infókat és tanácsokat kaptunk tőlük, amire egyáltalán nem számítottunk. Ilyen volt pl. az is, amikor az oszloptartó termékekről szólt a beszélgetés.

Mivel már régóra kerestünk olyan oszloptartó elemet, ami akár évtizedekig is tökéletes lesz, ezért nagyon megörültünk neki, amikor az egyik pincér a Csavarholding oldalát ajánlotta. Miután befejeztük a reggelit és visszamentünk a szobánkba, utána rá is kerestünk a csavarholding.hu weboldalára. Itt egyből látható volt, hogy nem akármilyen bolttal van dolgunk. A megszokott webshopokhoz képest a Csavarholding csapata sokkal jobban kitett magáért.

A weboldal nagyon igényes, összeszedett, könnyen átlátható, gyorsan használható és egy helyen minden olyan terméket megvásárolhatsz, amire szükséged lehet egy felújítás, szerelés vagy építkezés során. Hatalmas termékkínálattal rendelkeznek, ezért bármire is legyen szükséged, náluk biztosan meg fogod tudni vásárolni.

Habár sok terméket tartalmaz a weboldaluk, mégis nagyon gyorsan ki tudod választani azokat a termékeket, amikre neked éppen szükséged van. Ha pontosan tudod, hogy mit keresel, akkor a keresőmezőbe egyszerűen beírhatod a termék nevét. Ha inkább a termékkategóriákon belül keresgélni, akkor erre is van lehetőség. Mivel a Csavarholding csapata azt szerette volna, ha a weboldaluk könnyen átlátható és egyszerűen használható lenne, ezért azt a sok terméket, ami a honlapon megtalálható, kategorizálták. Így a következő termékcsoportok belül tudsz keresgélni: csavarok, fúrószárak, bilincsek, oszloptartó, védőkesztyű, tipli, csavarbehajtó, gipszkarton csavar, hófogó. Amennyiben kíváncsi vagy a teljes kínálatra, akkor mindenképp látogass el a weboldalukra. Itt nemcsak a termékekkel találkozhatsz, de a cégről is sokkal többet megtudhatsz.

Ha a termékekről szeretnél részletesebben tájékozódni, akkor erre is nagyszerű teret ad a weboldal. Ugyanis minden termékünkhöz tartozik egy részletes termékleírás, amiből kiderül, hogy milyen munkálatokhoz ajánlott használni az adott terméket, miből készült, és egyéb hasznos infókat is megtudhatunk.

Számomra mindig is érdekesek voltak ezek a leírások, hiszen ezeknek köszönhetően sokkal könnyebben ki tudom választani azt az egy árut, ami nekem a legjobb lesz. Az olyan webshopokat sosem értettem, amik nem tartalmaznak termékleírást. Hiszen, ha ez hiányzik, akkor honnan tudjam, hogy az adott termék hogyan készült, miből van, és hogy pontosan mire használható. Ezek mind olyan fontos információk, amit mindenképp meg kell jeleníteni egy webshopban. Szerencsére a csavarholding.hu oldalán nem fukarkodnak az információval és minden lényeges dolgot megosztanak a vásárlóikkal.

Van egy olyan termékük is, amire nagyon büszkék. Ez pedig nem más, mint a rendkívül kemény, festett és időtálló csavar.

Nem erre számítottál, igaz?

Pedig a csavarnak sokkal nagyobb jelentősége van, mint azt elsőre gondolnánk. És ha egy építkezés vagy felújítás során úgy döntünk, hogy a hagyományos csavarokkal dolgozunk, akkor azok egy idő után elég rosszul fognak kinézni. Hiszen a csavar roncsolódik, a környezeti hatások is roncsolják és ennek köszönhetően, ha látható helyen van, akkor bizony nagyon csúnya tud lenni. Ehelyett, ha a Csavarholding által értékesített egyedi és színes csavart választod, akkor ilyen problémád biztosan nem lesz. Ugyanis ezek a csavarok pont azért jöttek létre, hogy tökéletesen mutassanak akár 10 év távlatából is.

Mit érdemes még tudni ezekről a csavarokról?

A csavarok kétkomponensűek és egy olyan különleges festékfajtát kennek rá, amit kemencében kell égetni. Ennek a módszernek köszönhetően a csavar színe UV álló, rendkívül tartós és minőségi lesz. Többfajta színben is kaphatóak ezek a csavarok, ezért bármilyen színre is legyen szükséged, a kínálatukban szerintem meg fogod találni a számodra legszebbet.

Ha a csavarholding.hu oldalán vásárolsz, akkor magyar terméket fogsz venni, és még elégedettségi garanciát is kapsz. Amikor ezt a garanciát először megláttam, akkor nem is akartam hinni a szememnek. Kevés olyan webáruházzal találkozok mostanában, akiknek ennyire fontos lenne a vásárlóink elégedettsége. Ezért, miután minden fontos információt elolvastuk a weboldalon, úgy döntöttünk, hogy teszünk egy próbát a termékeikkel.

Bízok az emberismerő képességeimben, ezért úgy gondolom, hogy a csavarholding.hu oldalán vásárolt termékekkel minden rendben lesz. Mivel figyelnek a szállítás pontosságára és határidejére, ezért szerintem még ezzel sem lesz probléma.

A számunkra szükséges termékeket már be is tettük a virtuális kosarunkba, már csak rá kell nyomni a megrendelés gombra.

Ha Te is hasonló cipőben jársz, mint korábban mi, és szükséged lenne egy megbízható boltra, akkor a Csavarholding csapatában szerintem nem fogsz csalódni. Tégy egy próbát velük Te is!