Szupergyors Nitrogén palack rendelés.

Szponzorált tartalom

nitrogén palack

nitrogén palack

Évek óta a hotel recepciósaként dolgozom. Megszoktam, hogy néha a leglehetetlenebbnek tűnő feladatokat kell megoldanom úgy, hogy közben a szempillám sem rebben. Ez történt most is, egyik kollégám hívott igen zaklatottan, mert kifogyott a nitrogén palack és nincs tartalék palackunk. Egy pillanatig sem estem azonban kétségbe, még csak vissza sem kérdeztem, hogy mire használjuk mi egyáltalán a nitrogén palackot. Magabiztos voltam, mert épp a napokban hallottam egy cégről, aki a megoldást jelenti most számunkra is: a gázpalacfutár.com.

A gázpalackfutár.com 17 éve van jelen a piacon és szinte minden olyan gáz forgalmazásával és kiszállításával foglalkozik, amire magánembereknek vagy az iparnak szüksége lehet. Tartanak sima PB gázt is, de olyan különlegességek is szerepelnek a palettájukon, mint a Corgon gáz. 18% széndioxid és 82% argon keverékeként, a corgon messze hatásosabb a régen használt CO2 védőgáznál. Bármilyen lemezvastagságú, ötvözetlen, vagy gyengén ötvözött acélról is van szó, a hatékony és gazdaságos hegesztési munkákhoz a corgon gázkeverék a legideálisabb.

A gázpalackfutár.com-nál megtaláljuk persze az iparban talán legismertebb védőgázt, az Argont, is. Az Argonnak megvan az a rendkívüli képessége, hogy alig, vagy egyáltalán nem lép reakcióba más elemekkel és vegyületekkel, így ennek köszönhetően még a kohászat és ívhegesztés hőmérsékleti körülményei között sem lép kölcsönhatásba a fémekkel. Éppen ezért alkalmazzák szívesen a metallurgia területein, de jellemzően megtaláljuk a búvárkodásban és az élelmiszeriparban is. Sőt, még egyes fénycsövekben is használják. De egyik ismerősöm rendelt a gázpalackfutártól már oxigén palackot is hegesztéshez.

A gázpalackfutár.com ugyanis kis- és nagy megrendelést egyformán fontosként kezel. Sőt, rendkívül sürgős esetben akár rugalmasan előbbre is veszik a kisebb értékű kiszállítást a naggyal szemben, ha a nagynál nem azonnal megoldandó vészhelyzetről van szó. Meglepően sok helyen és területen van szükség mind a mai napig palackozott gázra.

Mivel ilyen széleskörű a felhasználás a különböző gázok esetében, a palackok mérete is követi ezt a változatosságot, hogy minden cég illetve személy megtalálhassa a számára legideálisabb kiszerelést. A palackok mérete jellemzően 5 és 50 Liter között mozog.

Ígéretük szerint a gázpalackfutár.com munkatársai a Messer Hungarogáz Kft. palackos gázait, illetve a Linde palackozott műszaki gázpalackjait, hegesztési gázkeverékeit Budapesten és annak 20 km-es körzetében akár már 2-4 óra alatt is kiszállíthatják. A logisztikusok a háttérben körültekintően alakítják a futárok útvonalát és nagyon figyelnek a hatékonyságra. Nem pazarolják feleslegesen sem az ügyfél, sem saját futárjaik idejét. Telefonon előzetesen értesítik az ügyfelet a futár érkezéséről, így a csere egy-két perc alatt le is bonyolítható. Mindössze arra kell figyelni, hogy a cserélni kívánt palack és a most rendelt palack azonos méretű legyen. Ez a kiváló szervezés teszi lehetővé, hogy a gázpalackfutár.com hetente kb. 100 ügyfelet szolgálhasson ki. De előfordult már, hogy 1,5 óra alatt 10 ügyfélnél jártak. Emellett pedig nagy gondot fordítanak a palackok biztonságosságára is. Mivel minden tisztán és szabályosan zajlik a gázpalackfutár.com-nál, nem kell attól tartanunk, hogy a palack esetleg nem volt gondosan ellenőrizve.

Szinte azonnal sikerült elérnem a gázpalackfutár.com munkatársát telefonon és meg is erősítették, hogy hamarosan érkezik cégünkhöz a most rendelt nitrogén palack. Minden vészhelyzetet szeretnék ilyen gyorsan letudni. Most már csak azt kell kitalálnom, honnan szerzek 300 lepkét a hétvégén a hotelben tartandó esküvőre.