Egyedi kerti konyha modern kivitelben.

Szponzorált tartalom

egyedi kerti konyha

egyedi kerti konyha

Amikor szép az idő, azt kihasználva mindenki igyekszik több időt tölteni a szabadban. A kültéri főzőcskézés eleme lehet egy tűzrakó egy különálló grill vagy egy kemence. Ezek mind jó lehetőséget kínálnak arra hogy a jó időben kint éljünk társasági életet, akár a barátok, akár a család jön át látogatóba.

Ha van elég hely a kertben, akkor érdemes lehet elgondolkodni azon, hogy még egy konyhát alakítunk ki odakint, ami még kényelmesebbé, még praktikusabbá teheti ezeket a főzős alkalmakat. Nagyban leegyszerűsítheti a dolgot az, ha a simonhazak.hu tervezése és kivitelezése alatt elérhető konyhákat választjuk!

Partik, családi összejövetelek, barátok vendéglátásához tökéletes megoldásokkal szolgálhat az egyedi kerti konyha építése, aminek összeszerelését a helyszínen végzik el. Minden meg lehet benne, amire csak szükség van a főzéshez, de kellemes tered ad az összejöveteleknek is.

A kert sokkal többet is nyújthat annál, mint amit jelenlegi formájában kínálni tud. A modern, minden igénynek megfelelő kültéri konyhában a hangsúly a praktikumon van, ennek ellenére a dizájn is igencsak szembetűnő. A kerti konyhák esetében vannak egységes jellemzők, de személyre szabott tervezést is kérhetünk, amennyiben némi változtatást szeretnénk a tervekben. 

Prémium anyagok gondoskodnak róla, hogy hosszú távon is helyt tudjon állni ez az építmény, ami a háztól függetlenül, különálló egységként bárhol felépíthető a kertben. Attól függően, hogy mekkora konyhát szeretnénk, milyen elrendezéssel és elemekkel, úgy válogathatunk tetszés szerint a kínálatból.

Az egyedi kerti konyha olyan elemeket tartalmaz, mint a beépített konyhabútor, aminek anyagválasztása szintén alkalmazkodik a kültér jellemzőihez. A grillsütő és páraelszívó sem hiányozhat a felszereltségből, ugyanakkor arra is van lehetőség, hogy a megrendelő saját eszközeit építtesse be. 

Igény szerint bővíthető az egyedi kerti konyha, amit kiegészíthetünk szaunával, zuhanyzóval vagy egyéb olyan hasznos dolgokkal, amelyek még jobbá tehetik a kertet. Ami nagyon praktikus tud lenni, ha eltolható üvegfalakat is választunk az építményhez, ami lehetőséget nyújt rá, hogy szükség szerint zárhatóvá, szeparálttá tehessük a konyhát. Ha tényleg egész évben szeretnénk használni a kerti konyhánkat, akkor mindenképp megéri üvegfalakat beépíttetni, mert ezáltal fűthetővé válik a helység és akár télen is nyugodtan, kellemes környezetben kapcsolódhatunk ki.

Extrákat is kérhetünk az egyedi kerti konyha esetében, mint amilyen például az infrafűtés, mely lehetővé teszi számunkra, hogy az hűvösebb őszi vagy téli hónapokban se kelljen lemondanunk a kintlétről, a csodás kerti konyha nyújtotta lehetőségekről. A beépített hűtő egy az extrák közül, amelyeket kérhetünk, ahol kényelmesen elférhetnek a hűtött italok.

A tervezésnél figyelembe kellett venni azt is, hogy nem csak nyáron lesz kint az építmény, ezért különösen fontos volt, hogy a szerkezete és a burkolatok is ellenálljanak az időjárás okozta viszontagságoknak. A gondozásmentes burkolatok emiatt tökéletes választásnak bizonyulnak.