Bútorszállítás szolgáltatás érdekli? Mi tudunk egy jó megoldást!

Szponzorált tartalom

bútorszállítás

bútorszállítás

Amikor egy régi bútort vagy háztartási gépet újra cserélünk, akkor nem tehetjük meg azt, hogy szimplán csak kitesszük a kuka mellé. Erre való a lomtalanítás, ami viszont csak meghatározott időpontokban igénybe vehető szolgáltatás. Az elhasznált mosógépet néhány üzlet az új gép kiszállításával egy időben el is viszi, azonban sokan gondolják azt, hogy biztosan van olcsóbb megoldás a kiszállításra, mintsem a néhol igencsak húzós házhozszállítási díjak. És jól gondolják, van kedvezőbb áron elérhető fuvarozási lehetőség, mégpedig a tehertaxis bútorszállítás az, ami több szempontból is praktikus lehet Önnek is!

A másik ok, amiért húzza-halasztja az ember a vásárlást, mert nem biztos benne, hogy az üzlet által megadott időintervallumban otthon fog tartózkodni és át tudja venni a rendelését. Sokkal könnyebb a bútorszállítás lebonyolítása akkor, ha a tehertaxisra bízzuk, akivel egyszerűbb időpontot egyeztetni. Nem feltétlenül kell megvárni a hétvégét ahhoz, hogy biztosan otthon tartózkodjon és át tudja venni új bútorát.

Amennyiben már megvan a tökéletes bútor, vásárolja meg és egyeztessen a Tehertaxiban Otthon céggel, amely Budapesten is gondoskodik róla, hogy sértetlenül kerülhessen önhöz a megvásárolt bútordarab. Nem csak bútorok tartoznak a bútorszállítás kategóriába, mert itt leginkább az a mérvadó, hogy csak egy darab terhet szállíttatunk. Az lehet mosógép, hűtő vagy egy zongora is akár.

A hűtővel kapcsolatban bárkire igaz lehet, kivéve hacsak nem kisteherautóval vagy kisbusszal rendelkező személyről van szó, hogy saját gépjárművel nem megoldható a hazaszállítás. Pedig milyen sokat lehetne spórolni a szállításon! Van megoldás, ugyanis a bútorszállítás, háztartási gép szállítása a tehertaxissal is megoldható! Érdemes utánajárni ezeknek a szolgáltatásoknak, ugyanis könnyen lehet, hogy rövidebb időn belül birtokba veheti a megrendelt terméket, mint azt eddig gondolta. Megbízhatóság és profizmus jellemzi a céget, alkalmazottaik kellő rutinnal rendelkeznek, így az sem jelenthet problémát, ha egy pianínót vagy páncélszekrényt kellene egyik helyről a másikra szállítani.