Babaköszöntő ajándékötletek, akár a hotelszobánk kényelméből is.

Szponzorált tartalom

újszülött babaköszöntő

újszülött babaköszöntő

Nagyon szeretem a hoteleket. Persze nem azokat, ahol a székek aranyból vannak és körülbelül többet hagyunk ott, mint az egész nyaraláson. Szeretem azokat a helyeket, amik nem gondolják túl magukat. Kiváló szolgáltatást nyújtanak és mégsem érzem tőlük magamat sznobnak. Ha már van egy tiszta szobám, amiben minden megvan, amire szükségem lehet, akkor nincs okom semmi panaszra.

Mert őszintén, egy hotel kapcsán azért annyira nem lehet magasra tenni a lécet. Elvégre, mi kéne még más nekünk, mint az alap szükségletek? Ebben persze igényesnek kell lenni, viszont igazán mindegy, hogy milyen drágakővel van kirakva a mosdónk, ha elvégzi a dolgát. A hotelekben egyébként a legjobban azt szeretem, hogy nem nekem kell takarítanom. Persze így sem hagyok disznóólat, mégis annyira megnyugtat, hogy végre ez a teher le van véve a vállamról.

Az egyik ilyen hoteles hétvégémet meg most éppen azzal töltöttem, hogy valami ajándékot találjak újszülött babaköszöntő kapcsán. Mindenki életében eljön az a pillanat, amikor a legközelebbi barátainak is gyereke lesz. Ilyenkor pedig fogadott nagybácsiként azonnal az a feladatunk, hogy szerezzünk pár olyan terméket, amivel meg tudjuk segíteni az adott párt. Én ezt örömmel tettem, viszont nem igazán tudtam, hogy hol keressek ajándékot újszülött babaköszöntő eseményre.

Szerencsére azonban az internet már mindenben tud segíteni, úgyhogy rövid időn belül meg is találtam az Imagine Baby oldalát. Sok netes helyen járok a munkám miatt, az Imagine Baby azonban már az első pillanattól kezdve különlegesnek érződött. Nem tudnék egy dolgot mondani, ami ezt a benyomást keltette bennem. Talán, ami igazán megnyerte a tetszésemet, az a design volt. Az Imagine baby oldalán főleg makis termékeket lehet elérni és az összes design elem ennek van alávetve. Nekem mindig nagyon pozitív, ha egy ötlet ennyire ki van dolgozva.

Persze ez sajnos nem sokat segített volna abban, hogy szinte semmit nem tudok arról, hogy mit érdemes egy babának venni. Szerencsére azonban elérhető volt az oldalon egy csomó tájékoztató arról, hogy mit érdemes tudni újszülött babaköszöntő kapcsán. Alapból nekem egy forradalmi koncepció, hogy egy webshop nem csak egyszerűen termékeket árul, hanem még magyarázatot is fűz hozzájuk. Ezek kapcsán pedig megérthettem, hogy milyen kritikus időszak az, amin most átmegy a baba.

Különösen amiatt, mert megkezdődik a fogzás. Ilyenkor pedig a gyermeknek óriási fájdalmai vannak, a szülő pedig hasonló kínok közt nézi ezt. Nem kell azonban tétlennek maradnunk, mivel segíthetünk a babának különböző, fogzásra kialakított rágókák segítségével. Úgy voltam vele, hogy talán ez lenne a leghasznosabb ajándék a kicsi számára, úgyhogy el is kezdtem böngészni az Imagine Baby választékát.

Fantasztikus termékek voltak elérhető, nem csak rágóka témában. Ettől függetlenül engem ez érdekelt most a legjobban és nagyon elmosolyodtam, mikor megláttam, hogy néznek ki ezek a rágókák. Ezek is maki alakúak voltak és esküszöm, hogy simán el tudom képzelni azt is, hogy a gyerek később majd sima játéknak is használni fogja.

Ennyi pedig elég volt ahhoz, hogy rányomjak a rendelés gombra. Nagy örömömre szolgált, hogy pár napon belül meg is érkezett a maki. Így pedig nem maradt el az újszülött babaköszöntő ajándékom, a barátaim pedig nagyon boldogak voltak, hogy egy ilyen egyedi ajándékot tudtam adni nekik. Ha pedig egyszer majd nekem lesz gyermekem, már tudom, hogy hol keressek neki rágókát.