Van egy jó tippem azoknak, akik szorongnak az otthoni „balesetektől”.

Szponzorált tartalom

kazán szerelő

kazán szerelő

Amikor hotelben dolgoztam, hozzászoktam, hogy ha elromlik valami, akkor azt nem húzzuk-halasztjuk, hanem azonnal ki kell javítani a hibát. Mondanom sem kell, hogy amikor tele voltunk, végképp kapkodtak nálunk a szerelők, de kialakult bennem egyúttal egy furcsa érzés ezen munkaköröm miatt: amikor hazaköltöztem Magyarországra, Pest megyébe, az első dolgom egyike volt körbe kérdezni, hogy ha problémám van, kit ajánlanak ilyen esetben a szomszédok?

Ennek oka volt az is, hogy kicsit leélt kecót sikerült csak találnom, és tényleg féltem tőle, hogy itt maradok tehetetlenül, ha valami elromlik. De szerencsére tudtak ajánlani olyan kontaktot, ami azonnal reagál, legyen szó vízszerelésről, gázszerelésről, duguláselhárításról, stb. És mind ugyanazt a társaságot ajánlották, úgyhogy tudtam, kifogástalan tippet kaptam, mert különben nem ajánlanák ennyire. És ennyien. A +36-20-350-1350-ös számot kaptam meg, de a legegyszerűbben úgy tudjátok megnézni, hogy kikről van szó, ha a vizgazfutesszerelo24.hu oldalra kattintotok. Ráadásul, ha kazán szerelő kell nekünk, arra is van megoldásuk, olvassátok el mennyi-mennyi mindenre. Nem csak erre a három főkategóriára, amit az elnevezés magában foglal. Sokféle szakterületnek van ma már sokféle specializálódott szakember-igénye.

Az oldal eleve nagyon meggyőző, írják is a fejlécben: 0-24-es elérhetőség, bizonyos esetekben 1 órán belül is kijönnek, és ez egy 30 éves tapasztalattal rendelkező társaság! Szerintem senki ne akarjon úgy járni, hogy nem táraz be előre ilyen kontaktokból, mert tragikus lehet, ha élhetetlenné válik a lakás, vagy bizonyos funkciói teljesen eltűnnek. Ez nekem egészen rémálomszerűnek tűnik. Ha kritikus dolog romlik el, jöjjenek minél előbb!

Ők egyébként Budapesten és Pest megye számos településén munkálkodnak, és gyanítom tényleg, a kapott tippekből és visszajelzésekből, hogy nehéz volna náluk jobb partnert találnom a biztonság tudatom megőrzéséhez. És ahhoz, hogy olyan embert tudjak hívni, ha baj van, aki nem kontár munkát végez. 30 év azért nem semmi!

Egyébként ez egy általánosan tájékoztató jellegű oldal is egyben (a nagyon funkcionális, elérhető szolgálatások azonnal elérésén túl). Leírják például konkrétan azokat a dolgokat, hogy mit is csinál adott esetben egy kazán szerelő, micsodák a Mika kazánok érdekességei, működésének előnyei és hátrányai – hogy mást ne említsek… Most csak kiemeltem egy példát persze. Érdekes, de becsülendő hozzáállás, hogy nem csak segíteni tudnak és szakembert küldeni bármihez, hanem egyben felhasználják a saját felületüket arra (ha már egyébként is náluk járunk), hogy okítsanak a területről. Végülis nem hátrány, ha nem csak megjavíttatjuk, ha elromlik valami, hanem meg is tudjuk, hogy mitől romlik el bármi ilyesmi, és mit tehetünk, hogyan bizonyosodhatunk meg bármiről – hogy tényleg kezelhetetlen-e a probléma, honnan eredhet a hiba? -.

Ne csak akkor keressük hát őket a neten, ha kazán szerelő vagy bármilyen szerelő kell, hanem akkor is, ha érteni akarjuk, mi hogyan működik otthon!…