Póló feliratozás profi szinten

Szponzorált tartalom

póló feliratozás

póló feliratozás

Ha egy szálloda azt szeretné, hogy komolyan vegyék, akkor nagyon sok mindent meg lehet tenni ennek érdekében. A professzionalizmus egyáltalán nem elérhetetlen, csak tenni kell érte. Rengeteg szinten megnyilvánulhat, többek között az alkalmazottak megjelenésén, a felkészültségükön, a konyha színvonalán, a szobák berendezésén, a tisztaságon, és így tovább. Bizonyára mindannyian megfordultunk már életünkben legalább egyszer olyan vendéglátóhelyen, amire a „szálloda” vagy „panzió” felirat helyett legszívesebben a „disznóól” szöveget szögeztük volna ki, olyan rémesen alacsony színvonalú volt. Ha a menedzsment nem hajlandó pont arra költeni, amire szükség lenne, akkor érdemesebb is inkább bezárni a helyet, és átadni a stafétát olyanoknak, akik tényleg szeretnék komolyan csinálni. Pedig nagyon egyszerű a képlet, kis lépésekben haladva is el lehet jutni a csúcsra. Például egy teljesen egyszerű póló feliratozás is rengeteget javíthat az összképen, mégsem egy akkora befektetés, hogy ne bírná ki egy vállalkozás.

Ha a személyzet szedett-vedett, mindenki a polgári ruhájában végzi a munkáját, akkor mégis mi különbözteti meg őket a vendégektől? Étteremben is fordult már elő velem, hogy a civil öltözéket viselő pincérekről csak azért tudtam megmondani, hogy ők azok, mert ők járkáltak az asztalok között, egyébként simán lehettek volna betérők is. Ennyi igényesség igazán lehetne olyanokban, akik a vendéglátás ősi mesterségét viszik tovább, nem igaz? Egyetlen ruhadarabbal is lehet egységesíteni a kinézetet, nem kell hozzá komplett felöltőt vásárolni minden alkalmazottnak mellénnyel, selyeminggel. Egy egyszerű, egységes felsőruházat is tökéletesen megteszi. Ráadásul apóló feliratozás közel sem olyan költséges, hogy ne férjen bele a büdzsébe. Mindenkinek kettő-három, hogy legyen váltás, és máris sokkal összeszedettebb a szálloda, panzió, étterem arculata!

Remek példa erre a lolmarkt.hu pólóműhely, ahol az egyedi pólórendelés az egyik legértékesebb opció. Sok ehhez hasonló műhelyben nemigen van lehetőség a saját ötletek megvalósítására, csak a meglévő mintákból lehet válogatni. Nos, az emlegetett pólónyomda ebben is sokkal több a versenytársaknál, ugyanis amellett, hogy a saját tárházukban is rengeteg mintát lehet találni, egyéni elképzelések megvalósítása is lehetséges, sőt! Mindamellett, hogy bárki eléjük tárhatja egyéni elképzeléseit, még az ő grafikusaik is sokat tudnak turbózni az eredeti terven! Vagyis ha például egy étterem azt szeretné, hogy a logójával ellátott egyen pólóban legyenek a pincérek, baristák, akkor nagyon egyszerű a képlet: fel kell keresni a LOLMarktot, és meg kell tőlük érdeklődni, hogy ennyi-és-annyi példányban mennyibe kerülne apóló feliratozás. Innentől kezdve jönni fog az árajánlat, és minden sínen lesz.

Sőt! Amellett, hogy Neked, mint igazgatónak vagy üzletvezetőnek nem sok dolgod van ezzel az egész procedúrával, még személyesen elmenned sem kell az elkészült pólókért, hiszen futárszolgálattal az ország bármelyik pontjára el tudják juttatni a csomagot! Vagyis ha elkészültek a kiemelkedő minőségű pólók, akkor már lehet is őket csomagolni, és küldeni a megrendelőnek. Ennél egyszerűbben biztos, hogy sehol nem fogsz megoldást találni! Így pedig megúsztad azt a kört, hogy egyenruhát kelljen venned az embereid számára, helyette viselhetnek egy nagyon mutatós, egységes, de mégis fiatalos felsőruházatot. Többé nem lesz gond azzal, hogy a vendégek nem tudják megkülönböztetni a pincéreket a többi vendégtől,és emellett ők is valószínűleg jobban fogják érezni magukat, mint mellényben és csokornyakkendőben.