Kiváló szolgáltatások itt

Szponzorált tartalom

Látogasson az oldalukra

Manapság már alapkövetelmény a kifogástalan külalak, erre pedig minden igényes személy maximálisan törekszik. Nemcsak az öltözet és a tökéletes frizura adja ezt a kinézetet, hanem a kozmetikai eljárások is. Budapesten, az Üllői út 370. szám alatt található egy kozmetikai szalon, ami számtalan kezelés lehetőségével várja a kedves vendégeit. Először látogasson az oldalukra és tájékozódjon minden szolgáltatásukról!

A kozmetikai kezelések kategóriájába tartozik a sminktetoválás, a 4D és 3D műszempilla felrakása, az IPL végleges szőrtelenítés, a bőrmegújítás, a feszesítő kezelés hyaluronsavval, illetve a Phytolift bőrfeszesítő arckezelés. Esküvői smink elkészítésére is van lehetőség, tehát élete nagy napján kifogástalan lehet az arca is. Látogasson az oldalukra és megtudhatja, hogy most az alakformálás szolgáltatása akciós, a többlépcsős kezeléssor 15 000 helyett csupán 7500 Ft az ára! Ez lézeres zsírbontást, rádiófrekvenciás bőrfeszesítést, kavitációt, cellulitkezelést, hullám- és nyirokmasszázst foglal magába.

A szalonban többféle masszázs is működik. Látogasson az oldalukra és megnézheti, milyen típusok vannak! Sokan masszíroztatnak napjainkban, hiszen ez már nem luxus, hanem egy kiegyensúlyozott életmód része. A jó masszázs titka pedig mindig az, hogy egyénre szabott és persze hatékony. A botox hatású feszesítő kezeléssel pedig szinte azonnali „flash-lifting” hatás érhető el, mivel intenzíven hidratál és javítja a bőr tónusát. Ezért látogasson az oldalukra és olvassa el a kezelés menetét, hogy tudja, mire számítson!

Akkor is jó helyen jár, hogyha orr piercing belövésre vagy fülbelövésre lenne szüksége, ugyanis ezeket szintén rendkívül szakszerűen végzik el az Ildikó Kozmetika & Alakformáló Szalonban. Tehát, a szépség megőrzésének és fokozásának sokféle módja elérhető ebben a szalonban, ami ideális választás a fontos események előtt, de a hétköznapokban egyaránt. Amennyiben professzionális szolgáltatásokat nyújtó kozmetikát keres, látogasson az oldalukra és válassza ki azt, amire Önnek szüksége van!