Szponzorált tartalom
Az ízek kavalkádja egy étel vagy ital esetén, jelentősen befolyásolhatja a fogyasztók hangulatát. Ha valami ínycsiklandozó vagy ehetetlen, minden bizonnyal meghatározza az adott ételbe vagy italba vetett bizalmat. Pedig ízlések és pofonok váltják egymást. A Brut pezsgő természetesen nem minden ember kedvence, hiszen alapvetően fanyar, száraz íze nem mindenkit győz meg.
Éppen ezért fektetnek a gyártók olyan nagy hangsúlyt a többféle pezsgőtípus előállítására. A Brut pezsgő esetében, a gyártók egészen minimális cukortartalmat adnak az úgynevezett nyerspezsgőhöz, ami ebben az értelemben a mindenkori fajták alapját jelentik. A Brut pezsgő tehát minimálisan édesebb az alaptól, ami máris egy eltérő fogyasztói kört céloz meg és elégít ki.
Minél tovább fokozzák a cukormennyiséget, annál másabb ízek és ezzel más elnevezések is születnek. Így lesz például a Brut pezsgőből Sec és végül Doux. Ezek a száraz és édes megfelelői, amelyekkel bizonyára mindnyájan találkoztunk már a boltok és webáruházak polcain.