Lehetséges hogy a jövőben a belváros leszabályozza az AirBnB-t?

Szponzorált tartalom

AirBnB és a búvóhelyek

Egy olyan nagyvárosban, mint Budapest, kifejezetten sok ember keres szállást napi szinten. Azonban megesik, hogy nem mindenki akar több hetet vagy hónapot eltölteni egy helyen, hanem csak néhány röpke órára, esetleg egy kellemes estére van szüksége, hogy jól érezze magát a kedvesével. Erre is van lehetőség, ha a buvohelykereso.com oldalon alaposan körülnézünk. Minden igényt kielégítő szerelmi fészkekre bukkanhatunk néhány kattintással. De miért jó ez?

Megesik, hogy valaki tilosban jár és nem akarja, hogy a család ezt megtudja, de nem mindig kell azonnal a hűtlenségre gondolni, mert a leggyakrabban azért történik meg egy ilyen szoba bérlése, hogy a már régóta gödörben lévő kapcsolatot újra sínre lehessen helyezni és ezért szükséges némi újdonság, izgalom. Azonban, ha minden rendben van a magánélettel, csak a gyerekek folyton otthon vannak és nem lehet nyugodtan kikapcsolódni tőlük, még pár órára sem, akkor itt van a remek lehetőség. A nagyi majd vigyáz a lurkókra, amíg anyu és apu romantikázik kicsit és talán egy újabb kistestvérrel ajándékozza meg a már meglévőket.

Az élet csak pörög és minden zajlik, ahogyan annak kell, de felvetődik egy kérdés, ami sokakat nyugtalaníthat, miszerint lehetséges-e, hogy az eljövendőkben a belváros szabályozza esetleg az AirBnB-t? Aki nem tudná az AirBnB nem más, mint egy online piactér, amin keresztül mindenféle szálláshelyeket lehet egyszerűen lefoglalni és természetesen kiadni. Hogy mégis mi fog történni ebben az ügyben, előre nem lehet megmondani. Az internetet megregulázni nem egyszerű, de gyakran próbálkoznak vele.

Érdemes folyamatosan figyelni a híreket, hogy értesüljünk a legfrissebb fejleményekről, ezekre azonban ott vannak a szürke hétköznapok. Amikor el akarunk szakadni a folyton gyötrő problémáktól, akárcsak egy kis időre is, akkor nézzünk ki egy alkalmas szállást és vonuljunk el egy kellemes vacsora és sétát követően, hogy csakis egymásnak szenteljünk pár röpke órát, ami alatt újult erővel töltődhetünk fel a további kihívásokra. Tegyük bátran rendszeressé az efféle kalandokat, mert nem fogjuk megbánni!