Kutyaház szendvicspanelből átmeneti lakhelyként

Szponzorált tartalom

Szigetelt kutyaházak

Számos előnye van annak, ha egy kutyát tartunk otthon. Nemcsak annyi, hogy önfeledt játékával és hancúrozásával örömet lop a szívünkbe, hanem védi is az ingatlant az illetéktelen behatolókkal szemben. Természetesen megfelelő szállást illik biztosítani a számára. Ezt a feladatot többek között a szigetelt kutyaházak egyike is biztosíthatja. Ezen termékek olyan anyagokból készültek, amelyek nem engedik be a hideget. A bejárati részt speciális függöny zárja, ami azonban nem zavarja a jószágot a mozgásban.

Legyen kint bármilyen kellemetlen idő a szigetelt kutyaházak kiállják a próbát és biztos menedéket nyújtanak. Főként olyan kutyusoknak ajánlott, amelyek rövidebb szőrmérettel rendelkeznek vagy kisebb testűek. Teljesen igényre szabható a szigetelt kutyaházak mérete, mert a kellő paraméterek megadásával, a kutyahazgyar.hu oldalon rendelkezésre álló táblázat alapján megkapjuk, hogy melyik az alapterület, ami megfelel az elvárásoknak. Igaz, hogy ez csak a kifejlett példányok esetében megoldható. A még fejlődés alatt lévőknél érdemes kicsit előre kalkulálni, nehogy alulméretezzük a lakást.

Szerencsére az interneten minden hasznos információt megtalálunk a különféle fajtákról, így azt is, hogy mekkorára nőnek ideális esetben. Megesik ugyanakkor, hogy nem otthonra, hanem átmeneti szállásra kell valamilyen ideiglenes kuckó. Erre lett kifejlesztve a kutyaház szendvicspanelből, ami levehető tetejű, így könnyen tisztítható, fertőtleníthető. A megfontolt tervezésnek hála, az anyag, amiből készül ellenáll a kaparásnak és rágásnak egyaránt. A kutyaház szendvicspanelből általában olyankor előnyös, amikor a favázas termékek nem alkalmazhatóak.

Főként menhelyeken, munkaterületeken alkalmazzák nagy hatékonysággal. Az illesztések remekül zárnak és akár magas nyomású mosóval is kezelésbe vehető a kosz és élősködők eltávolítása végett. Látható tehát, hogy kutyaház szendvicspanelből és más alapanyagokból, akár hőszigetelt kivitelben is megvásárolható kifejezetten jó áron, adott idejű garancia mellett. Válasszunk igényeinkhez és a pénztárcánkhoz mérten, hogy az eb és mi is jól járjunk!