Így fizethető ki a hair transplant

Szponzorált tartalom

Hair transplant

Senkinek nem kell szenvednie a hajhullás miatt, hiszen ma már van megoldás erre a problémára. A hair transplant már több klinikán is elvégezhető, ezért érdemes utánajárni a lehetőségeknek.

Mindenképpen kelleni fog egy előzetes vizsgálat a műtét előtt, amikor megállapításra kerül, hogy mekkora összegre kell majd számítani. A páciensek többféle fizetési lehetőség küzül választhatnak. Az a legelőnyösebb, ha készpénzben egyenlítik ki az összeget, mert így 5 százalékos kedvezményt kapnak.

Angol fontban, euróban vagy forintban kell fizetniük. A hair transplant kifizethető hitelkártyával, de ilyenkor az összegre 2 százalékot felszámol a klinika, a banki költségek miatt. Átutalással is rendezhető az összeg, de ilyenkor a pénznek a műtét napjáig meg kell érkeznie. Arra is fel kell készülni, hogy az esetleges pluszkezelések díját is ki kell fizetni.

A hair transplant az MNB árfolyamait veszi figyelembe az átváltás során. A külföldi vendégek rengeteget spórolhatnak, hiszen Magyarországon lényegesen alacsonyabb az ár, mint például Angliában.