Időnként kell a féreghajtó kutyáknak

Szponzorált tartalom

Féreghajtó kutyáknak

A szabadban tartott állatok kapcsolatba kerülnek a kinti élővilággal. Ez azzal járhat, hogy előbb-utóbb bélférgesek lesznek. Puffadás, fokozott étvágy, illetve emésztési zavarok felmerülésénél a féreghajtó kutyáknak kell.

Nem muszáj feltétlenül gyógyszert adni nekik, mert ideális esetben a természet erejével is megoldható a probléma. A fito-store.com weboldalán rengetegféle gyógynövényes készítmény kapható. Az ételbe keverve kell odaadni a kedvenceknek naponta kétszer.

Alkalmanként 2,5 grammnyi féreghajtó kutyáknak kell 30 kilogrammos testtömeg felett. Alatta elég csupán az 1,5 grammos adag. Érdemes felrázni a használata előtt. Arra kell törekedni, hogy ne legyen feltűnő az illata, ezért érdemes kutyaeledelbe, joghurtba vagy májkrémbe keverni.

A honlapon nem túl magas a féreghajtó kutyáknak ára, tehát mindenképpen megéri próbát tenni vele. Szóba jöhet a Hepa, a Blof vagy a Toxil nevű készítmény használata. A megvásárlásukra 150 grammos kiszerelésben nyílik lehetőség. Macskának való változat is van a webáruházban.