Hitachi bontókalapács kell a nehéz munkákhoz

Szponzorált tartalom

Hitachi bontókalapács

Ahhoz, hogy meg tudjunk alkotni valami újat, gyakran a régit teljesen el kell bontanunk. Ez főként érvényes az építkezések során. De mit tehetünk olyankor, amikor egy nagyobb szilárdságú betonelemet kell szétverni? Nem egyszerű a feladat és igen fárasztó munka elé nézhetünk. Vagy talán mégsem? A speciális rendszerű Hitachi bontókalapács könnyedén megbirkózik a rábízott kihívással.

A gyártók kifejezetten azért alkották meg, hogy gyorsan tegye a dolgát. A régebbi rendszerekhez képest, az új Hitachi bontókalapács 19 %-os teljesítménynövekedést mutat. Ez egy jó példa arra, hogy mennyit tud rövid időn belül fejlődni a technológia. Mivel jelentős vibrációs hatás lép fel, ezért csillapítást építettek be a markolatba.

A burkolat egy duplaszigetelésű és nagy ellenálló képességű alumíniumház. Az időnként elkopó szénkefék kívülről cserélhetőek. A Hitachi bontókalapács kezelése nem okoz problémát, még a kezdőknek sem. Rendeljük meg még ma, hogy aztán minél hamarabb nekiláthassunk az aljzat felszedésének, hogy helyette egy újat hozzunk létre!