A csillámtetoválás a nők kedvence

Szponzorált tartalom

Csillámtetoválás

A nők mindig arra törekednek, hogy minél jobban mutassanak. Napjainkban már számtalan termék közül választhatnak, ha fel akarják hívni magukra a másik nem figyelmét. A csillámtetoválás az utóbbi időben nagyon divatosnak számít.

Azonnal észre lehet venni, mivel ragyogó a felülete. Nyáron különösen jó ötletnek bizonyulhat a viselése, mert ilyenkor több testrészre is rá lehet tenni. A Nap sugarai még inkább kiemelik a szépségét. Persze más évszakokban is viselhető, például a bulikon tökéletesnek számít.

A csillámtetoválás egy idő után lekopik a bőrről, tehát a felvitelének nem lesznek igazán hosszú távú következményei. A gellakk.com weboldalról vehető hozzá sablon, csillámpor, ecset, illetve ragasztó. Kezdők is bátran kipróbálhatják, hiszen nagyon egyszerű a bőrre való felrakása. A minták közül örök kedvencnek számít a csillag, a virág, a masni és a Hello Kitty.

A csillámtetoválás megrendelhető nonfiguratív változatban is. Az ára igen kedvező, hiszen a kisebb minták szinte fillérekért cserébe szerezhetőek be a webáruházból.