Tatami szőnyeg kell a tornaterembe

Tatami szőnyeg

Mivel az iskolákban minden egyes napon van tornaóra, ezért nagy igénybevételnek vannak kitéve az ottani sporteszközök. Nem csoda, hogy egy idő után szükségessé válik egy új tatami szőnyeg megrendelése.

Erre lehetőséget nyújt a tacticsport.hu weboldal, ahol multifunkciós változatban lehet megvenni. Az egyik oldala piros, a másik pedig kék, tehát akár mintázatok is alkothatók vele. A szélén lévő fogak lehetővé teszik az összeillesztést. Nem kell tartani a tatami szőnyeg penészedésétől.

Igazán strapabíró, ezért kiváló befektetést jelent a megvásárlása. Víztaszító tulajdonsággal bír. 100×100 centiméteres változatban rendelhető meg. A vastagsága 4 centiméter, tehát remekül felfogja az esések vagy ütések erejét. Egyáltalán nem nehéz, ennélfogva egyszerűen lehet mozgatni. Tökéletesen alkalmas a küzdősportokhoz.

A tatami szőnyeg rizsszemes mintázattal van ellátva, tehát az esetében nem kell annyira tartani az elcsúszástól. Az anyagát az úgynevezett Eva hab adja. Most 10 990 forintos összegért rendelhető meg az internetről.