Nem szabad elmúlasztani a klíma akciót

Klíma akció

Éttermekben, hotelekben és motelekben is szükség van a légkondikra, ha a vezetők azt akarják, hogy a vendégek nyáron is jól érezzék magukat a szobájukban vagy étkezés közben. A cégek igen jutányos áron juthatnak hozzá a termékekhez a klíma akció révén. Egyre több ügyvezető választja a légcsatornás légkondit.

Ezen szerkezetről elmondható, hogy mivel a lakossági felhasználás mennyisége elenyésző, ezért csak kevés gyártó foglalkozik kis teljesítményű szettek előállításával. Azok, akik mégis a lakásba akarnak beszerezni egy ilyet, jól járnak, ha a kis teljesítményűek mellett döntenek, amelyek között a multi rendszeres a legelterjedtebb. De miért nem annyira népszerű ez lakossági körökben?

Valószínű azért, mert a szerkezet jóval drágább, mint egy hagyományos darab, mint például az oldalfali split eszköz. Sőt, a beszerelési költség is jóval magasabb, mint bármely más klimatizálási rendszeré. Természetesen, ha adott a klíma akció, akkor az azt jelenti, hogy az ember jóval kedvezőbb áron juthat hozzá ehhez a modern berendezéshez.