Könnyen szállítható konténerkút

Szponzorált tartalom

Konténerkút

Sokan álmodoznak arról, hogy saját benzinkúttal rendelkezzenek, ahonnan bármikor kedvükre tankolhatnak, így aztán az utazgatás nem okozhat problémát. Az álom a konténerkút jóvoltából, valósággá válhat. Míg régen hatalmas költségekbe került egy üzemanyagtöltő állomás létrehozása és erre csak a nagy olajvállalatoknak volt elég pénzük, addig mára minden megváltozott. A rohamosan fejlődő technológiának köszönhetően és a piaci versengésből adódóan, mára a konténerkút szinte mindenkinek elérhető. Vállalkozások, de magánszemélyek is megrendelhetik.

Közüzemi kiszolgálásra is alkalmas. Már önmagában elég nagymennyiséget eltárolhat, de igény esetén csatlakoztatható hozzá másik tartály is, ahonnan folyamatos a pótlás. További előnye, hogy megfelelő gépekkel könnyedén szállítható. A konténerkút hosszú élettartammal rendelkezik, mivel egy teljesen fedett részben található. Az időjárási viszontagságok nem okoznak problémát a számára. Minden, a kiméréshez szükséges eszköz megtalálható rajta.

Több olyan cég létezik, amelyeknek óriási segítséget jelent egy ilyen termék, hiszen azokon a vidékeken, ahol dolgoznak, nincs a közelben semmilyen töltőállomás. Ez esetben, biztosítani kell a megfelelő helyet és a mobil üzemanyagtartály máris kivihető. Az akár több 1000 liter hajtóanyag tárolására is alkalmas szerkezet napokon át elláthatja a gépparkot és így jelentős összegek spórolhatóak meg, több tekintetben egyaránt. Nem esik ki idő, amíg a munkagépek akár 10 kilométereket tesznek meg a közüzemi kutakig, valamint az árrés is kiküszöbölhető.

Mindössze egy tartálykocsit kell biztosítani, amelyik a mobil üzemanyagtartály folyamatos újratöltését végzi. Mindenre van megoldás, csak kicsit utána kell járni. Így aztán, ha távoli fakitermelés, bányászat, építkezés zajlik, csak kitelepedünk a helyszínre és már kezdetét is veheti a költséghatékony munka. Ismerjük meg a mobil üzemanyagtartály pontos leírását az uzemanyagtartaly.hu oldalon! Ha elnyeri a tetszésünket, akkor rendeljük meg! A befektetésünk gyorsan vissza fogja hozni az árát, főként akkor, ha rendszeresen kihasználjuk.