Hímzett törölközők egyedi mintával

Hímzett törölközők

Egyre több cég ismeri fel a promóciós ajándékokban rejlő lehetőséget. Az emberek nagyon hálásak érte, ha kapnak ajándékba valami szépet, ezért érdemes meglepni őket. A környezetbarát technológiával elkészített, hímzett törölközők, főleg a hotelek, szaunák, szoláriumok és sportklubok esetében vezethetnek eredményre.

A megrendelésükre a torolkozoshop.hu weboldalon nyílik lehetőség. Itt többféle típusból lehet választani. A szín és a méret szempontjából is nagy skála áll a megrendelők rendelkezésére.

A hímzett törölközők túlnyomó többsége pamutból készült, de vásárolható olyan fajta, ami 60 százalékban bambuszból van. Igény esetén, akár névvel és logóval is el lehet látni ezeket. A kedvező árnak hála, nincs akadálya a nagyobb mennyiségben való megrendelésnek. Ilyenkor érdemes külön ajánlatot kérni.

A remek nedvszívó képességgel rendelkező hímzett törölközők színe nem fakul ki a mosás hatására, ha a tulajdonosuk betartja a használati utasításban foglaltakat. A simogató, bőrbarát anyag biztosan nem okoz majd irritációt.