Gondosan kihelyezett prospektustartó állvány

Prospektustartó állvány

Egy most induló vállalkozásnak, de annak is, amelyik már régóta működik, gondolnia kell a jövőre. Folyamatosan fenn kell tartani a vásárlók figyelmét és elérni, hogy minél előbb ismét visszatérjenek üzletünkbe. Erre kifejezetten ideális a prospektustartó állvány és a rajta lévő szóróanyag, ami a közeljövőben megjelenő vagy éppen az aktuális akciókra hívja fel a figyelmet. Már csak az a kérdés marad, hogy pontosan hova legyen elhelyezve a prospektustartó állvány?

Ezt mindenképpen érdemes alaposan megfontolni, mert nem elég, ha csak van, elérhetőnek, sőt, inkább útba esőnek kell lennie. Mivel maga a termék több típusban kapható, így érdemes lehet erre alapozni. A robosztusabb változatot helyezzük el egy fix pontra, mondjuk, a kijárat mellé vagy a kassza közelében. A kisebb mobil prospektustartó állvány pedig a termékekkel teli polcok sarkában foglalhat helyet.

Ez azért is jó, mert amennyiben átrendezés történik, akkor az állványt könnyedén arrébb vihetjük. Gondoskodjunk arról, hogy ízlésesen legyenek rá kihelyezve a szóróanyagok, mert így vonzóak lesznek azok, és kézen-közön biztosan kerül egy vagy több darab a kosárba. Hazaérve aztán átlapozzák azt az érdeklődők és néhány nap elteltével vagy hamarabb visszatérnek, hogy ismét nálunk vásároljanak.

Nem is gondolnánk, hogy a prospektustartó állvány milyen előnyöket nyújt. A marketing egyik kulcsfontosságú tényezője, ezért kezeljük ennek megfelelően. Látogassunk el a display-store.hu oldalra, ahol több típusú prospektustartó állvány kapható kifejezetten jó áron. Ne fogjuk vissza magunkat, hanem rendeljünk minél többet. Tervezzünk mindig előre, és gondoljunk a megfelelő reklámra.