Erre vonatkozik az ablakcsere akció

Ablakcsere akció

Hatalmas problémát okoz télen, ha a nyílászárók nincsenek jó állapotban. A hideg szél átsüvít a réseken, ezért hiába megy magas fokozaton a fűtés. Ennek a gondnak elejét lehet venni az ablakcsere akció segítségével, tehát érdemes kihasználni a kínálkozó lehetőséget.

Az ablakcserebere.hu weboldal adatai szerint, a leárazás a 6 légkamrával rendelkező Deceuninck és Gealan nyílászárókra érvényes. A pontos árat csak a méretek ismeretében lehet megmondani. Külön kalkulációra van szükség, de a weboldalon lévő táblázat sokat segíthet az ablakcsere akció szempontjából.

Az is fel van tüntetve, hogy a megadott összeg pontosan mit tartalmaz. Mivel a gyártás egyedi jellemzők alapján történik, ezért 2-3 hetet kell várni az elemek elkészülésére. A beépítés nem egyszerű, de mégis érdemes rászánni az energiát. Az új nyílászáró elkészülése után, érezhetően melegebb lesz a szobában.

Az ablakcsere akció mindenkinek lehetőséget biztosít arra, hogy az elhasználódott nyílászárókat jobbra cserélje. Így már nem kell sokat fizetni a fűtésért sem.