A kristályüveg jól néz ki

Kristályüveg

A vendéglátás külön művészetnek számít. Előnyös, ha magas színvonalon szolgálja ki az Önhöz érkező vendégeket, mert ezzel jó benyomást kelthet. A kristályüveg a szervírozásra és a tárolásra való. Általa sokkal stílusosabban töltheti ki a szeszes italokat.

A különleges formája azonnal magára vonzza a tekinteteket. Az oldalán gyönyörű csipkeminta látható. Tartozik hozzá egy nagyméretű dugó, tehát biztosan nem fog elillanni az ital aromája. A csavart alakja semmiképpen sem mondható hétköznapinak.

A kristályüveg űrtartalma 800 milliliter, tehát egy kisebb üveg whisky, likőr vagy vodka könnyen belefér. Kiválóan mutat az üveges szekrényekben, a szép kialakításának köszönhetően. Remekül fénylik, ezért a vendégek biztosan meg fogják dicsérni a szépségét. Érdemes vigyázni rá, hiszen eléggé sérülékenynek számít.

Ha szeretné, akár díszdobozban is tárolhatja. A kristályüveg most kedvezményes árért cserébe lehet az Öné, a White Crystal weboldal révén. Vásárolhat hozzá mutatós poharakat is, a még stílusosabb kiszolgálás érdekében.